BENVINGUTS I BENVINGUDES

En aquesta nova època de noves tecnologies no podíem deixar de banda aquest gran recurs per a poder fer més gran si cap la nostra comunitat educativa. Si ets del Segon Cicle, participa!! I si no ho ets, gaudeix també d'aquest blog de notícies, recursos i "divertimento" escolar.

22 abr 2020



DIA DEL LLIBRE


23 d'abril de 2020 - Feliç dia del llibre!

L'equip docent de 3r i 4t de primària, aprofitem per convidar-vos a la presentació del conte cooperatiu que s'ha fet per commemorar aquesta efemèride. Serà hui, dia del llibre, a les 17 hores a través del canal de youtube d'Associació Quera. 




De segur que conegueu alguns dels escriptors i escriptores que han participat. Amb aquest link podràs vore la presentació del CONTE  en directe amb la presència dels i de les autores i d'algunes personalitats.  PUNXA EN LA IMATGE DE BAIX!






Aquest projecte de conte cooperatiu, s'ha dut a terme durant 11 dies en què xiquets i xiquetes que han volgut participar, han anat creant una història entre totes i totes seguint l'argument que els havia deixat el creador anterior. Un projecte llençat a través de les xarxes socials de Quera i de Noeslaclassedesempre conjuntament, on han participat els primers 10 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana que han volgut formar-ne part.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores