BENVINGUTS I BENVINGUDES

En aquesta nova època de noves tecnologies no podíem deixar de banda aquest gran recurs per a poder fer més gran si cap la nostra comunitat educativa. Si ets del Segon Cicle, participa!! I si no ho ets, gaudeix també d'aquest blog de notícies, recursos i "divertimento" escolar.

26 may 2020

INVESTIGACIONS SOBRE LA NATURA!




Et convidem a ser investigador, biòleg... una gran científica que coneix la natura, la respecta i la protegeix!
El CSIC (Consell Superior d'Investigacions Científiques) té un departament científic que consisteix a conèixer la "biodiversitat" 🐗 🐛🐏🐇🐎🐍 per veure com viuen i conviuen a diferents hàbitats. Per això, hi han instal·lat càmeres al Parc Natural de Doñana per estudiar el comportament dels animals. Com que el que es veu és sempre en directe, no podem retrocedir per tornar a veure-ho. Quins animals seràs capaç de veure? Acabem de veure una àguila davant de la càmera. 🦅 i també un línx. 

⬆️⬆️⬆️

També a la Serra de Madrid hi ha enllaços de l'ONG SEO BirdLife que tracten de protegir les aus i els seus hábitats🦅. Des d'aquí pots veure en directe un niu d'àguiles:


Quins i quants animals seràs capaç d'observar hui? Recorda que demà pots veure'n uns altres ja que el que veus des d'aquests enllaços és sempre en directe.
CANAL AMB MÉS CÀMERES

Gràcies perl recull #adoptaunmaestro

Seguidores