BENVINGUTS I BENVINGUDES

En aquesta nova època de noves tecnologies no podíem deixar de banda aquest gran recurs per a poder fer més gran si cap la nostra comunitat educativa. Si ets del Segon Cicle, participa!! I si no ho ets, gaudeix també d'aquest blog de notícies, recursos i "divertimento" escolar.

25 abr 2020



ENQUESTA HÀBITS LECTORS

Estimats membres de la comunitat educativa de L'Almassil,
Dins del nostre pla de formació docent, trobem que una de les nostres necessitats és la millora de la competència lingüística així com fomentar el plaer de llegir.
Per establir una base és necessari tindre un Pla. Aquest és anomenat en termes normatius "Pla de Foment Lector". L'equip encarregat considera que és important escoltar i tindre en compte les veus de totes i de tots i, per això, us convidem a fer la següent enquesta* amb les vostres opinions. Sols serà un minut.
Gràcies per col·laborar!
ENQUESTA: FES CLICK SOBRE LA IMATGE!


*NOTA:
1.- Es pot fer més d'una vegada per família, ja que és individual i cal marcar el grup a què pertanys: Alumnat, Família, Personal no Docent o Professorat. 


__________________________________________

Estimados miembros de la comunidad educativa de L'Almassil:
Dentro de nuestro plan de formación docente, encontramos que una de nuestras necesidades es la mejora de la competencia lingüística así como fomentar el placer de leer. Para establecer una base es necesario tener un Plan. Éste es llamado en términos normativos "Plan de Fomento Lector". El equipo encargado considera que es importante escuchar y tener en cuenta las voces de todas y de todos y, por ello, os invitamos a hacer la siguiente encuesta * con vuestras opiniones. Solo será un minuto. ¡Gracias para colaborar!
ENCUESTA:HAZ CLICK SOBRE LA IMAGEN


* NOTA: 
1.- Se puede hacer más de una vez por familia, ya que es individual y hay que marcar el grupo al que perteneces: Alumnado, Familia, Personal no Docente o Profesorado.

22 abr 2020



DIA DEL LLIBRE


23 d'abril de 2020 - Feliç dia del llibre!

L'equip docent de 3r i 4t de primària, aprofitem per convidar-vos a la presentació del conte cooperatiu que s'ha fet per commemorar aquesta efemèride. Serà hui, dia del llibre, a les 17 hores a través del canal de youtube d'Associació Quera. 




De segur que conegueu alguns dels escriptors i escriptores que han participat. Amb aquest link podràs vore la presentació del CONTE  en directe amb la presència dels i de les autores i d'algunes personalitats.  PUNXA EN LA IMATGE DE BAIX!






Aquest projecte de conte cooperatiu, s'ha dut a terme durant 11 dies en què xiquets i xiquetes que han volgut participar, han anat creant una història entre totes i totes seguint l'argument que els havia deixat el creador anterior. Un projecte llençat a través de les xarxes socials de Quera i de Noeslaclassedesempre conjuntament, on han participat els primers 10 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana que han volgut formar-ne part.

21 abr 2020


DIA DE LA TERRA
ATENCIÓ!!📢 

Des de el projecte EcoEscoles pretenen contribuir i ajudar a l'educació i al confinament en estos moments.

Per això van a repartir la setmana del 27 al 30 d'abril directament a les cases un pack de plantació hortícola 🌱 amb unes instruccions precises i tot el material necessari 👩‍🌾🥬👨‍🌾 per poder plantar-la a les vostres balconades amb els xiquets i xiquetes👨‍👨‍👧‍👦.

Repartiran als 200 primers que s'inscriguen a aquest qüestionari📝:


⏱️ L'inscripció és dura a terme exclusivament el dimarts 21, de 9h fins les 21h

💚

ACÍ TENIU UN VÍDEO EXPLICATIU

Que arribe lluny 🛫 a tota la comunitat educativa: equips directius, mestres, alumnat, mares i pares, personal del menjador, i a totes aquelles persones que d'una manera o un altra col·laboren amb el projecte. Es el moment del canvi 🌎

Moltes gràcies i continuem endavant, salut

Seguidores